Τρίτη δύναμη στην Ελλάδα! Αυτός είναι ο ΟΑΧ EAR PLUS

Τη δεύτερη συνεχόμενη και τρίτη φετινή νίκη σε βάρος των Εσπερίδων Καλλιθέας σημείωσε ο ΟΑΧ EAR PLUS.

Τα κορίτσια του Θάνου Σόφτση επικράτησαν στο κλειστό γυμναστήριο “Γ. Γεννηματάς” της Βούλας με 72-62, ολοκληρώνοντας έτσι με πολύ μεγάλη επιτυχία τις φετινές τους υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Ο ΟΑΧ EAR PLUS καταλαμβάνει οριστικά την 3η θέση στη βαθμολογία πίσω από τις παραδοσιακές δυνάμεις, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, δείχνοντας ότι δεν θεωρείται άδικα μια μεγάλη δύναμη του γυναικείου ελληνικού μπάσκετ. Αυτό πιστοποιήθηκε με τη νέα νίκη που σημειώθηκε σε βάρος των Εσπερίδων, η δεύτερη μέσα σε λίγες ώρες, με τα κορίτσια του ΟΑΧ EAR PLUS να δείχνουν από το ξεκίνημα άλλωστε τις προθέσεις τους, αλλά και πως δεν ήταν διατεθειμένος ν’ αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη…

Πρώτη σκόρερ αναδείχτηκε η Σαλιάι με 18 πόντους, με την Τζουγκράκη να πετυχαίνει 13, ενώ η Τσιχλάκη ακολούθησε με 7, με τις Ελληνίδες παίκτριες έτσι να δίνουν τις απαραίτητες βοήθειες στο να έρθει αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά, η Πότερ για τις Εσπερίδες σημείωσε 28 πόντους.

Ο ΟΑΧ EAR PLUS ολοκληρώνει λοιπόν την φετινή χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς θα πρέπει να τονιστεί και πάλι το γεγονός ότι έφτασε μια ανάσα από την συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σίγουρα η επόμενη χρονιά είναι γεμάτη μεγάλες προοπτικές…

ΟΑΧ EAR PLUS-Εσπερίδες Καλλιθέας 72-62

Διαιτητές: Kαλογερόπουλος Φ. – Αναστασίου – Κουτσοδήμος
Δεκάλεπτα: 19-16, 38-30, 56-47, 72-62

ΟΑΧ EAR PLUS (Θάνος Σόφτσης): Τζουγκράκη 13(2), Αργυροπούλου, Σαλιάι 18(5), Πούλινς 15, Παπαδάκη, Τσιχλάκη 7(1), Ντέλιτς 14(1), Φάρου, Χάρις 5.

Εσπερίδες Καλλιθέας (Σταύρος Νανάκος): Καμμένου 9(3), Γασπαράτου 2, Λουκάτου, Πότερ 28(1), Μπενέκη, Ζούμπατς 2, Βιντσιλαίου 4, Κασάπογλου, Μπάραμαν 17.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ