Βάπτισμα του πυρός στην Α1 για Αγγελίδη και Μαυροματάκη

Ξεχωριστά ήταν τα δύο παιχνίδια που έδωσε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων στο Ρέθυμνο για το πρωτάθλημα της Α1 πινγκ πονγκ.

Αυτό προκύπτει από τη συμμετοχή των δύο νεαρών αθλητών του σε παιχνίδια της κορυφαίας κατηγορίας απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και η Ελευσίνα.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν ο Νίκος Αγγελίδης ο οποίος μέτρησε τις δυνάμεις του απέναντι στον Κιρίλ Ποπόφ και τον Γεράσιμο Πετρή της Ελευσίνας ενώ ο άλλος ήταν ο Στέφανος Μαυροματάκης ο οποίος έπαιξε απέναντι σε δύο σπουδαίους ξένους παίκτες του Ολυμπιακού, τον Αντονίνο Αμάτο και τον Αντόνιο Μοντέιρο.

Οι δύο αθλητές του ΟΑΧ που αποτελούν το μέλλον του σωματείου και ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους στην κατηγορία που αγωνίζονται (παμπαίδες) κατάφεραν να είναι πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι στους πολύ πιο δυνατούς αντιπάλους τους, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Ο ΟΑΧ αγωνίστηκε επίσης με τους Ιάσωνα Κορδούτη και Ζήδη Δουκέρη, γνωρίζοντας δύο ήττες με 4-0 από τον Ολυμπιακό και 4-1 από την Ελευσίνα.

Το μοναδικό κερδισμένο σετ για τον ΟΑΧ ήταν αυτό για τον Δουκέρη εναντίον του Κωνσταντίνου Στάμου.

Το σκηνικό μεταφέρεται πλέον την Κυριακή (12/2) στα Χανιά όπου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης θα πραγματοποιηθούν στις 10 το πρωί δύο παιχνίδια, αυτά ανάμεσα σε ΟΕΑ Ρεθύμνου-ΟΑ Χανίων και Ολυμπιακό-Ελευσίνα.

Στη φωτ. από δεξιά προς αριστερά: Κική Ερηνάκη, Ζήσης Δουκέρης, Ιάσωνας Κορδούτης, Στέφανος Μαυροματάκης, Μιχάλης Αγγελλίδης, Νίκος Αγγελίδης, Βασίλης Μαυροματάκης.