Ξεχώρισαν τα κορίτσια του ΟΑΧ στο πανελλήνιο νέων γυναικών Κ21

Το ταλέντο και τις μεγάλες τους δυνατότητες είχαν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν οι αθλήτριες του ΟΑ Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ νέων ανδρών και νέων γυναικών Κ21 το οποίο διεξήχθη στην Καρδίτσα, στο κλειστό γυμναστήριο “Γιάννης Μπουρούσης”, το τριήμερο από Παρασκευή μέχρι και Κυριακή 23-25 Φεβρουαρίου.

Την ομάδα του ΟΑΧ αποτέλεσαν οι Βασιλική Μπουλά, Στέλλα Μαυροματάκη και Αντζελα Νουρέ, ενώ μία ακόμη Χανιώτισσα, η Ζωή Καζάκου, η οποία αγωνίστηκε με την ομάδα του ΓΑΟ Πειραιά, κατάφεραν να σημειώσουν σημαντικές διακρίσεις.

Ειδικότερα ο ΟΑΧ πλασαρίστηκε με τα τρία κορίτσια στην ιδιαίτερα τιμητική 3η θέση του ομαδικού, επιτυχία που κρίνεται ως πρωτοφανής ιστορικά με βάση και την ηλικία των κοριτσιών, ενώ επιβεβαιώνει ότι συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πιο ταλαντούχες της χώρας.

Εξαιρετική όμως ήταν και η συμβολή της Ζωής Καζάκου προκειμένου ο ΓΑΟ Πειραιά (στον οποίο αγωνίζεται ως δανεική από τον ΟΑΧ) να φτάσει στον τελικό, καταλαμβάνοντας τελικά τη 2η θέση, με την 1η να καταλήγει στην ΧΑΝΘ. Συμπαίκτριές της ήταν οι Μεραμβελλιωτάκη και Κρεάνγκα.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα αγωνίσματα, στο διπλό, η Καζάκου μπήκε στην 4άδα των μεταλλίων με την Πετσίβα του ΑΣΕΑ Καβάλας, αλλά τα δύο κορίτσια κάμφθηκαν από τις τελικές νικήτριες Μεραμβελλιωτάκη/Κρεάνγκα (ΓΑΟΠ) με 3-2 και πήραν την 3η θέση. Στο ίδιο αγώνισμα η Μαυροματάκη πλασαρίστηκε στην 8άδα μαζί με τη Γεωργία Σπανού (Σάρισες Φλώρινας).

Στο μικτό διπλό, η Καζάκου, με συμπαίκτη το Μηλικούδη του ΑΣΕΑ Καβάλας βρέθηκε στην 8άδα ενώ στο ατομικό η Καζάκου μπήκε στη 16άδα.