Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του τμήματος μπάσκετ του Ο.Α.Χ.

Η ώρα της διάθεσης των καρτών διαρκείας  για την αγωνιστική χρόνια 2019/20 έφθασε. Μια χρονιά κομβική αλλά και γεμάτη όνειρα τόσο για το γυναικείο τμήμα του Ο.Α.Χ. που θα συμμετέχει στην Α1 εθνική κατηγορία, όσο και για το ανδρικό τμήμα που θα αγωνίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.

Οι κάρτες διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες.

1) RED άξιας 30€   Δικαίωμα παρακολούθησης όλων των αγώνων κυπέλλου και Ε.ΚΑ.Σ.Κ.

2) BLUE/ οικογενειακό άξιας 50€   Δικαίωμα παρακολούθησης όλων των αγώνων κυπέλλου και πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας γυναικών, καθώς και των αγώνων πρωταθλήματος ανδρών στο τοπικό της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. για όλα τα μέλη κάθε οικογένειας (max τρία μέλη).

3) GOLD άξιας 100€    Δικαίωμα παρακολούθησης όλων των αγώνων κυπέλλου και πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας γυναικών, καθώς και των αγώνων πρωταθλήματος ανδρών στο τοπικό της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. από διακεκριμένη θέση.

Λόγω αλλαγής έδρας του γυναικείου τμήματος στο κλειστό γήπεδο του Ε.Α.Κ. και της περιορισμένης χωρητικότητάς του με παράλληλα μεγάλη ζήτηση που παρουσιάζουν οι κάρτες διαρκείας, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όπως κάνετε προεγγραφή άμεσα στο τηλ. 6979978652.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ