Ξεκίνησε το πανελλήνιο ανοικτό πρωτάθλημα (video)

Ξεκίνησε το Σάββατο και ολοκληρώνεται την Κυριακή το πανελλήνιο ανοικτό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ με την ονομασία “Χανιά 2016” που φιλοξενείται στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισσού.

Στη διοργάνωση, την οποία τιμά με την παρουσία του ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, κ. Μανώλης Κολυμπάδης, λαμβάνουν μέρος 80 αθλητές και αθλήτριες από 27 συνολικά σωματεία από όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα, οι κατηγορίες στις οποίες διαγωνίζονται είναι αυτές των Παμπαίδων-Παγκορασίδων, Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων.

panellinio-ping-pong

Οι αγώνες του Σαββάτου παρουσίασαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, με τον ανταγωνισμό να είναι ιδιαίτερα έντονος, ενώ την Κυριακή ακολουθούν οι τελικοί οπότε και θα αναδειχθούν οι νικητές.

panellinio-ping-pong1

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις, με τον κ. Κολυμπάδη εκ μέρους της Ομοσπονδίας να παραδίδει τιμητικές πλακέτες για τη συνδρομή τους στην επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης αλλά και για τη στήριξη που προσφέρουν στο πινγκ πονγκ, στον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Βασίλειο Διγαλάκη, στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, όπου την πλακέτα παρέλαβε η υπεύθυνη επί των αθλητικών κα Κατερίνα Ζομπανάκη και στον Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα.

img_5623

Επίσης, ο κ. Κολυμπάδης χάρισε μία σημαία της ΕΦΟΕΠΑ στον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων, την οποία παρέλαβε ο πρόεδρος κ. Τάσος Δημολίτσας, ενώ ο ΟΑΧ από την πλευρά του βράβευσε τον κ. Κολυμπάδη αναγνωρίζοντας του την μεγάλη και πολυετή του προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό.

kolympadis5

Τους αγώνες διοργανώνει ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων και η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ