Ξεκίνησε το τουρνουά Rapid “Χανιά – Πάσχα 2017”

“Πλημμύρισε” από νεαρά ως επί το πλείστον παιδιά το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου για το σκακιστικό τουρνουά Rapid “Χανιά – Πάσχα 2017”, η αυλαία του οποίου άνοιξε την Τετάρτη 19 Απριλίου. Δεκάδες σκακιστές λαμβάνουν μέρος σε έναν πραγματικά υπέροχο χώρο, μετρώντας τις δυνάμεις τους, ενώ παράλληλα διεκδικούν τα αρκετά μεγάλα χρηματικά τρόπαια που προσφέρονται.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τρία μέρη και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Παρασκευή 21 του μήνα.

Οπως σημειώνει ο πρόεδρος της Επιτροπής Σκακιού του Ο.Α. Χανίων, Μανώλης Μιχαηλάκης: «Θέλαμε στο πλαίσιο των διακοπών του Πάσχα να διοργανώσουμε ένα τουρνουά γρήγορου σκακιού το οποίο θα δώσει την ευκαιρία στα νεαρά κυρίως παιδιά να περάσουν τρία ευχάριστα απογεύματα επαφής με το σκάκι.

Χάρη στη βοήθεια του Δημάρχου που μας πρόσφερε αυτόν τον υπέροχο χώρο και τους χορηγούς -κι ειδικότερα την Attica Bank- έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε ένα καλό τουρνουά. Οι συμμετοχές έχουν πάει πάρα πολύ καλά και αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι η πλειονότητα είναι από Γυμνάσιο και κάτω, όταν άλλωστε και εμείς ως Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων έχουμε ρίξει το βάρος σε αυτές τις ηλικίες».

Το τουρνουά Rapid “Χανιά – Πάσχα 2017” διοργανώνεται εκτός από τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων, την ΚΕΠΕΔΗΧ- ΚAM και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφτείτε τη σελίδα του Ομίλου στο Facebook