Υποδέχεται Παναθηναϊκό! Τετάρτη στις 16:00 στον Κλαδισό

Ενα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής περιόδου δίνει την Τετάρτη στις 4 το απόγευμα ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων, φιλοξενώντας στο κλειστό του Κλαδισού τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Μάνου Μανουσάκη έχει μια δύσκολη αποστολή, καθώς τα κορίτσια του Παναθηναϊκού θεωρούνται από τις πιο ισχυρές ομάδες της κατηγορίας και είναι ίσως το πρώτο φαβορί για την άνοδο στην Α1. Παρ’ όλα αυτά, ο στόχος είναι να μπορέσει ο ΟΑΧ να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και με την συμπαράσταση της έδρας, να διεκδικήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τον κόουτς της ομάδας: «Θέλουμε να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις σε ένα ιστορικό παιχνίδι για τον ΟΑΧ. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί αλλά έχουμε αξία και εγωισμό ώστε να κοντράρουμε το παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θα δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να τα καταφέρουμε».

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΟΑΧ είναι η εξής: Βασιλογιαννάκη, Γαλανάκη, Δασκουλίδου, Δεληγιάννη, Δερμιτζάκη, Δρικάκη, Κουφογιάννη, Παπαδάκη, Παπαμαρκάκη, Πρασιανάκη, Σκουμπάκη, Φωτιάδη, Ψυχογιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ