Επίσκεψη στον ΟΑΧ από μαθητές του Κέντρου Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, έχοντας την ευκαιρία μεταξύ άλλων να πιάσουν ρακέτες και να μυηθούν τα μυστικά του τένις, πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής μαθητές του Κέντρου Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης.

Συνοδεία των δασκάλων τους, τα παιδιά φάνηκε να διασκεδάζουν στο χρόνο που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις και όπου εκτός του τένις, ξεναγήθηκαν επίσης στην αίθουσα που παίζεται το σκάκι.

Η κυρία Κατερίνα Καλαϊτζάκη, εκ μέρος του Κέντρου Αποκατάστασης, τόνισε τα εξής: «Ηρθαμε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία μεταξύ άλλων να έχουν και μία πρακτική εμπειρία στο τένις, πιάνοντας μία ρακέτα στα χέρια τους και να παίξουν. Ωστόσο, πέραν του τένις, διαπιστώσαμε ότι τα παιδιά μπορούν να κάνουν κι άλλα όμορφα πράγματα στην Αντισφαίριση, όπως το να παίξουν σκάκι και γενικά να αθληθούν».

Εκ μέρους της διοίκησης του Ομίλου Αντισφαίρισης, την ξενάγηση στα παιδιά ανέλαβαν ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Δ.Σ., Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης και ο αναπληρωτής έφορος από το τμήμα Τένις, Κωνσταντίνος Καψοκώστας.

Ο κ. Τσιλιμιγκάκης σημείωσε ότι, «υποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας τους μαθητές από το Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης. Ο Ομιλος μας έχει μία κοινωνική ευαισθησία απέναντι στα μικρά παιδιά και ειδικότερα σε αυτά που χρίζουν μιας ιδιαίτερης αγάπης. Με τη βοήθεια των προπονητών έμαθαν κάποια μυστικά για το άθλημα του τένις και θεωρούμε ότι το διασκέδασαν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δασκάλους των παιδιών για την παρουσία τους στον Ομιλο μας».