Η τιμή δική μας κ. Διγαλάκη…

Με πολύ όμορφα λόγια για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων και την πρόσκληση που δέχτηκε να τιμηθεί μαζί με άλλους παλαίμαχους αθλητές του μπάσκετ, μίλησε ο Βασίλης Διγαλάκης, χαρακτηρίζοντας μέρα γεμάτη από έντονα συναισθήματα, χαρά και συγκίνηση αυτή που έζησε τη Δευτέρα το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο.

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων θέλει και δημοσίως να ευχαριστήσει τον κ. Διγαλάκη για τα θερμά του λόγια. Είναι πολύ σημαντικό για το σωματείο μας ότι ένας άνθρωπος με το επίπεδο και την κουλτούρα του κ. Διγαλάκη εκφράζεται με τόσο όμορφα λόγια.

Για μας, στον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων, η απόφαση για την διοργάνωση τουρνουά το οποίο θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Θοδωρή Παπαγρηγοράκη, αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής σ’ έναν άνθρωπο που τίμησε το χανιώτικο μπάσκετ, υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση το σωματείο μας και ο οποίος “έφυγε” εντελώς άδικα από τη ζωή. Επίσης, ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε ώστε να τιμήσουμε όλα αυτά τα πρόσωπα από το χώρο του μπάσκετ, που βρέθηκαν στην εκδήλωση μας την Δευτέρα για την αγάπη που έχουν δείξει στο σωματείο μας ως αθλητές και όχι μόνο.

Ευχαριστούμε και πάλι για τα καλά του λόγια τον Βασίλη Διγαλάκη, στον οποίο ευχόμαστε να είναι καλά και να έχει υγεία.

Να παραθέσουμε σε αυτό το σημείο το μήνυμά του, το οποίο απευθύνει μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook.

«Hμέρα γεμάτη από έντονα συναισθήματα -χαρά και συγκίνηση- η προχθεσινή. Ημέρα που “ξύπνησε” δυνατές αναμνήσεις και δημιούργησε νέες, έντονες.

Την προηγούμενη Παρασκευή δέχθηκα πρόσκληση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χανίων για να παρευρεθώ στην ετήσια τελετή βράβευσης των αθλητών του ιστορικού σωματείου της πόλης μας, με σημαντική δραστηριότητα σε πολλά αθλήματα.

Ομολογώ ότι η έκπληξή μου ήταν μεγάλη όταν, διαβάζοντας την πρόσκληση, διαπίστωσα ότι η Διοίκηση του Ο.Α.Χ. είχε αποφασίσει και τη δική μου βράβευση, μαζί με άλλους παλιούς αθλητές του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, η χαρά μου ήταν μεγάλη και η συγκίνηση έντονη όταν βρέθηκα ανάμεσα σε παλιούς συναθλητές και φίλους. Συγκίνηση που κορυφώθηκε όταν ανακοινώθηκε η διοργάνωση ετήσιου τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του αδικοχαμένου Θοδωρή Παπαγρηγοράκη, του ηγέτη της ομάδας μας.

Ο αθλητισμός ενώνει, διαπλάθει χαρακτήρες και διδάσκει στάση ζωής. Τα Χανιά έχουν τεράστια παράδοση και αξιόλογη ενεργή δραστηριότητα σε πάρα πολλά αθλήματα, την οποία οφείλουμε όχι μόνο να διατηρήσουμε, αλλά και να ενισχύσουμε, στηρίζοντας τον ερασιτεχνικό αθλητισμό».