Η τελετή βράβευσης στο Πνευματικό Κέντρο

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα, παρουσία αθλητών, προπονητών και γονέων, ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων, απέδωσε τιμές στους αθλητές του για τις προσπάθειες και τις διακρίσεις που κατάφεραν τον προηγούμενο χρόνο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και κύλησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ειδικότερα, ο ΟΑΧ απέδωσε τιμές σε παλιούς αθλητές της ομάδας μπάσκετ και μάλιστα δια του προέδρου του Ομίλου, Τάσου Δημολίτσα, έγινε γνωστό ότι στη μνήμη του Θοδωρή Παπαγρηγοράκη, θα ξεκινήσει τουρνουά όπου ο στόχος είναι να γίνεται κάθε χρόνο.

Η βράβευση στην ομάδα των παλαιμάχων αθλητών του μπάσκετ.

Αλλωστε, ο αείμνηστος Παπαγρηγοράκης ήταν το σήμα κατατεθέν της μεγάλης ομάδας του ΟΑΧ τις προηγούμενες δεκαετίες, ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στο μπάσκετ.

Από εκεί και πέρα, ο ΟΑΧ προχώρησε σε κάποιες ειδικές βραβεύσεις, τιμώντας τις κύριες, Μιχαηλάκη Δαμασκηνή και Παυλαντωνέα Ρούλα και τους κυρίους, Αρετάκη Αδαμάντιο, Κουρουπάκη Αναστάσιο και Σφυράκη Ιωάννη, όλους για την προσφορά τους στον Ομιλο και τα τμήματά του.

Η βράβευση στην κα Μιχαηλάκη.

Η βράβευση στον κ. Αρετάκη.

Η βράβευση στον κ. Κουρουπάκη.

Η βράβευση στον κ. Σφυράκη.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις στους χορηγούς, ANEK LINES, ΕΤΑΝΑΠ, ΜΟΡΦΟΜΕΤΑΛ, ΜΟΒΙΑΚ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Ακρωτήρι μεταφορική.

Η βράβευση στην ΑΝΕΚ LINES  και στην κα Νικολακάκη.

Η βράβευση στην εταιρία “ΠΛΑΙΣΙΟ”.

Η βράβευση στην εταιρία “Ακρωτήρι” μεταφορική.

Στη συνέχεια, υπήρξαν οι βραβεύσεις στους αθλητές του Ομίλου. Μάλιστα, για πρώτη φορά, βραβεύτηκαν αθλητές από το νέο τμήμα, το σκουός. Στο δε πινγκ πονγκ, βραβεύτηκαν ο πρώην αθλητής, Μανώλης Κοκκινάκης και ο βετεράνος αθλητής, Γιάννης Κουτουλάκης.

Η βράβευση στους κ.κ. Κοκκινάκη και Κουτουλάκη.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του ΟΑΧ, Τάσος Δημολίτσας σημειώνει τα εξής: «Για άλλη μια χρονιά ο Ομιλος μας ήταν βασικός παράγοντας ανάδειξης του αθλητισμού στη χανιώτικη κοινωνία. Αλλη μια χρονιά δεχθήκαμε και αγκαλιάσαμε μικρούς αθλητές, εντάσσοντας τους στη μεγάλη μας οικογένεια, προσφέροντας τους υγιείς διεξόδους στην ενεργητικότητά τους, στην ανάγκη να εκφραστούν, να δημιουργήσουν… Είμαστε πάντα πρόθυμοι να τους διδάξουμε όλα όσα αντιπροσωπεύει το Σωματείο μας: την δημιουργική άμιλλα, το ήθος, την ευπρέπεια, την αγάπη για τον συναθλητή και φίλο. Να μάθουν να είναι σωστοί και υγιείς αθλητές, μα κυρίως πρωταθλητές της ίδιας τους της ζωής.

Μόνο που σε εμάς εδώ στο Ομιλο Αντισφαίρισης, οι αγώνες και οι αγωνίες μας εστιάζονται και σε αυτό που προηγείται της τελικής εικόνας, του αποτελέσματος: στην προσπάθεια.

Η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη στους αθλητές, τα παιδιά του Ομίλου μας. Γι’ αυτό κι εμείς για άλλη μια φορά συγκεντρωθήκαμε εδώ για να βραβεύσουμε την προσπάθεια και τους κόπους που κατέβαλαν όλοι ανεξαιρέτως οι αθλητές μας -διακριθέντες και μη- να τους ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους, που μας έκαναν πάλι υπερήφανους και να τους ευχηθούμε ακόμα περισσότερες συμμετοχές, επιτυχίες και διακρίσεις».

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, καθώς και όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.