Επιτυχημένο το 5ο φετινό όπεν σκουός στα Χανιά

Με επιτυχία, αλλά και τους αθλητές του ΟΑΧ να ξεχωρίζουν για μια ακόμη φορά διεξήχθη το τριήμερο από 1-3 Σεπτεμβρίου το 5ο φετινό όπεν τουρνουά σκουός που διεξήχθη από την ΕΦΟΑ και τον ΟΑ Χανίων στις εγκαταστάσεις του Be Live.

“Πιστοί” στο καθήκον τους, οι αθλητές του ΟΑΧ κατάφεραν να δώσουν και πάλι τον καλύτερο τους εαυτό, κατακτώντας τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες όπου πήραν μέρος.

Συγκεκριμένα, δράση υπήρξε σε αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες, με το επίπεδο των αγώνων ν’ αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά αρκετά υψηλό.

Το παρών στους αγώνες έδωσε εκ μέρους του ΔΣ του ΟΑΧ, ο πρόεδρος, Παναγιώτης Τζινευράκης ο οποίος σε δηλώσεις του τονίζει τα εξής: «Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά όλους τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους προπονητές και τους γονείς τους, που ταξίδεψαν απ’ όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας στο τουρνουά. Τα Χανιά παρουσιάστηκαν για μια ακόμα φορά με την πολυπληθέστερη αποστολή. Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στον προπονητή, Δημήτρη Σκαράκη. Ακανθώδες ζήτημα είναι η απουσία σχολής προπονητών για το άθλημα του σκουός με αποτέλεσμα την έλλειψη πιστοποιημένων προπονητών. Αυτό έχει σα συνέπεια την αδυναμία επικύρωσης του μητρώου για το συγκεκριμένο άθλημα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ευτυχώς που βρήκαμε μία κοινή συνισταμένη με τους εκπροσώπους όλων των ομάδων ώστε να πιέσουμε την Ομοσπονδία προς αυτή την κατεύθυνση», καταλήγει ο κ. Τζινευράκης.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

• A13

Σκαράκης Β. (ΟΑ Χανίων)
Σκαράκης Ν. (ΟΑ Χανίων)
Σκαράκης A. (ΟΑ Χανίων)

• A15

Κομινάτος Α. (ΑΟ Αίολος)
Ανδρικόπουλος Θ. (ΑΟ Αίολος)
Σκαράκης Β. (ΟΑ Χανίων)

• A17

Ανδρικόπουλος Θ. (ΑΟ Αίολος)
Μαρκόπουλος Ν. (ΟΤ Πειραιά)
Κωνσταντουλάκης Ε. (ΟΑ Χανίων)

• A19

Μαράκης Μ. (ΟΑ Χανίων)
Κασαπάκης Χ. (ΟΑ Χανίων)
Καϋμενάκης Α. (ΟΑ Χανίων)

• Κ17

Καραβιτάκη Χ. (ΟΑ Χανίων)
Μαράκη Κ. (ΟΑ Χανίων)
Αρετάκη Α. (ΟΑ Χανίων)

• Κ19

Παπαδοπούλου Θ. (ΟΑ Αθηνών)
Ζώη Ι. (ΟΤ Πειραιά)
Κονταξή Δ. (ΟΑ Αθηνών)

• ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παπαδοπούλου Θ. (ΟΑ Αθηνών)
Γκιθκοπούλου Ε. (ΟΑ Αθηνών)
Ζώη Ι. (ΟΤ Πειραιά)

• ΑΝΔΡΩΝ

Μπενοβιάς Λ. (ΟΤ Πειραιά)
Τζαμαλούκας Π. (ΟΑ Αθηνών)
Φλωρόπουλος Χ. (ΟΑ Αθηνών)