Επιτυχία για το 2ο φετινό βαθμολογούμενο ΟΠΕΝ τουρνουά σκουός

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δεύτερο φετινό βαθμολογούμενο ΟΠΕΝ τουρνουά σκουός που διεξήχθη στα Χανιά από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.). Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Belive στο Δαράτσο, με όλους τους αγωνιζομένους να το απολαμβάνουν.

Η συμμετοχή των αθλητών του ΟΑΧ ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, καθώς πήραν μέρος πολλοί αθλητές και αθλήτριες, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες που διαγωνίστηκαν ήταν στις ηλικίας 13, 15, 17 και 19 ετών σε αγόρια και κορίτσια, καθώς και σε επίπεδο ανδρών και γυναικών.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των αγώνων υπήρξε βράβευση προς τον άνθρωπο του σκουός στα Χανιά, που δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Σκαράκη, ο οποίος και τιμήθηκε για τη μεγάλη του προσφορά ουσιαστικά στο άθλημα όχι μόνο σε ό,τι αφορά σε τοπικό επίπεδο αλλά σε πανελλήνιο, λαμβάνοντας υπόψη εξάλλου πως οι περισσότερες συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες σκουός απαρτίζονται από Χανιώτες αθλητές και αθλήτριες, που έχει “μεγαλώσει” ο ίδιος.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες έχουν ως εξής:

• Αγόρια 13
1. Κομινάτος Αγγελος
2. Ανδρικόπουλος Νικόλαος
3. Σκαράκης Βασίλειος
• Αγόρια 15
1. Μαρκόπουλος Νικόλαος
2. Ανδρικόπουλος Νικόλαος
3. Κομινάτος Αγγελος
• Αγόρια 17
1. Ζερβός Στυλιανός
2. Παπανδρέου Παναγιώτης
3. Λαγογιάννης Δημήτριος
• Αγόρια 19
1. Ζαφειρίου Φώτιος
2. Ζερβός Στυλιανός
3. Χατελλάρι Κέιντι
• Ανδρες
1. Μπενοβίας Λεωνίδας
2. Ζαφειρίου Φώτιος
3. Τζανάκης Κυριάκος  
• Κορίτσια 15

1. Μουζιουρά Ελενα
2. Καραβιτάκη Χριστίνα
3. Μαράκη Αικατερίνη
• Κορίτσια 17
1. Καραβιτάκη Φωτεινή
2. Κονταξή Δέσποινα
3. Παπαδάκη Μυρτώ
• Κορίτσια 19
1. Παπαδοπούλου Θεοδώρα
2. Καραβιτάκη Φωτεινή
3. Κονταξή Δέσποινα
• Γυναίκες
1. Παπαδοπούλου Θεοδώρα
2. Βανταράκη Φαίδρα

Από τον ΟΑΧ πήραν επίσης μέρος οι εξής αθλητές και αθλήτριες: Τζανάκης Κυριάκος, Σκαράκης Δημήτρης, Ζυμβραγουδάκης Λευτέρης, Κασαπάκης Χρήστος, Τζοτζολάκης Κώστας, Καψαλάκης Γιώργος, Μπόβαλης Αλέξανδρος, Χαλακατεβάκης Απόστολος, Σκαράκης Νικόλαος, Σκαράκης Αντώνης, Σκουτέλη Ελενα, Κωνσταντουλάκη Δήμητρα, Μανουσάκη Βάλια, Σχοιναράκης Ιωάννης, Τζεμανάκης Γρηγόρης, Μαρκαντωνάκης Θανάσης, Δολιανίτης Ηλίας, Σικαλιάς Γιώργος, Αμαραντίδης Γιώργος, Τσιριτάκης Κώστας, Αμαραντίδης Κώστας, Φουντουκίδης Γιώργος, Τσιχλάκη Δήμητρα και Προεστάκη Ελευθερία.