Πρωταθλητές Ελλάδας Κασαπάκης, Κωνστανταράκης και Μιουμπή

Οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος σκουός για τις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Αθηνών.

Οι πιο σημαντικές διακρίσεις ανήκουν στον Χρήστο Κασαπάκη, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία Αγόρια 15, επικρατώντας στον τελικό του Αρμάν Ράο (Ο.Α. Αθηνών) με 3-2 σετ.

Πρωταθλητές Ελλάδας αναδείχτηκαν επίσης στα διπλά, ο Ανδρέας Κωνστανταράκης και στα μικτά διπλά η Μύριαμ Μιουμπή. Ο Κωνστανταράκης αγωνίστηκε μαζί με τον Βαγγέλη Παππά (Α.Ο.Α.Π. Αίολος), κερδίζοντας στον τελικό τους Τσακμακίδη και Σπάθη με 2-1 σετ, ενώ η Μιουμπή έπαιξε στα μικτά μαζί με τον Ανδρέα Ζερβό (Ο.Α. Αθηνών), επικρατώντας των Δημόπουλου και Βασιλειάδη με 2-0 σετ.

Ακολούθησε η παρουσία (στα μονά) στον μικρό τελικό και η κατάκτηση της 4ης θέσης για τους Μιχάλη Μαράκη (Α15) και Σοφία Κασαπάκη, η οποία αν και 14 ετών κατάφερε να διακριθεί σε μια κατηγορία μεγαλύτερη της ηλικίας της (Κ17).

Συνολικά, εκ μέρους του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων αγωνίστηκαν 10 αθλητές και αθλήτριες, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Στο σύνολο, όλοι κατάφεραν να περάσουν τουλάχιστον ένα γύρο.

Αναλυτικά οι αθλητές που αγωνίστηκαν για λογαριασμό του ΟΑΧ είναι οι εξής:

Α19: Ανδρέας Κονταράκης, Οδυσσέας Μενεξέλης, Αντώνης Τσιβουράκης.

Α17: Ανδρέας Κωνστανταράκης.

Α15: Χρήστος Κασαπάκης, Μιχάλης Μαράκης, Πέτρος Τζινευράκης.

Κ19: Μύριαμ Μιουμπή.

Κ17: Σοφία Κασαπάκη, Αντωνία Τζινευράκη.